För dig som är hund- och hästälskare!

Hästar och hundar har alltid varit djur som står nära människan och är det käraste många har i sin tillvaro. En hund kan förgylla tillvaron genom att bara visa uppskattning när man kommer hem genom dörren och en häst kan ge dig en kärleksfull buff på axeln som betyder allt. Vi vill såklart våra älskade djur det bästa, men vilket sätt tar vi bäst hand om våra kära djur?

Vill du lära dig mer om skötsel av hästen eller av vilket foder som passar din hund bäst så har du kommit rätt. Här kommer du kunna ta del av nyttig information om allt i från kostråd till ditt djur och roliga aktiviteter tillsammans. När du surfar runt på denna sida hittar du säkerligen något som faller dig i smaken som kan komma till användning. Ditt djur kommer i alla fall tacka dig om du tar våra råd.

Hundar sägs vara människans äldsta ledsagare och människans bästa vän. Enligt världshistorien levde hundar som vargar och vilda djur innan människan och hunden blev vänner. Men tillsammans kunde hunden och människan samarbeta för att skaffa mat och överleva. Det är liknande historia när det kommer till hästen. Hästen har alltid funnits i människans närhet och tidigt var hästen en arbetskraft för människan i många lantbruk och var i många fall ett typ av transportmedel.

Den relationen vi har till hästar och hundar idag har utvecklats till något fint och kärleksfullt som borde uppskattas till fullo. Därför är det viktigt att vi tar hand om våra kära djur på det bästa sätt vi kan och den informationen kommer du kunna ta del av på denna sajt. Hoppas att du hittar den informationen du behöver eller bara stillar ditt djurintresse av att läsa intressant innehåll!