katt

Heminredning och kläder med kattmotiv

När du älskar katter och inte kan få nog av de söta pälsbollarna kan det vara trevligt att inreda ditt hem med saker med kattmotiv. Om du gillar att brodera kan du brodera en fin tavla med katter på. På Pinterest hittar du fina broderimönster med katter. Du kan alltid sy på ditt broderi på ett kuddfodral, så har du en snygg kattkudde att dekorera med. Att inreda med textil ger ditt hem en mer ombonad känsla och det finns många olika sätt att göra det personligt med fina motiv på katter. Kanske kan du trycka en kudde med foto på din katt.

Förstå katter

Många av oss har ett kattintresse och har även egna katter, men önskar du ibland att du förstod din katt bättre? MåBra har publicerat en artikelom hur du lär dig förstå din katt. Det handlar om allt från deras läten till kroppsspråk. Visste du att katten stryker sig mot dig för att lämna doftavtryck så att ni har en gemensam doft? Kattens mest sårbara område är magen så om din katt brukar ligga med magen upp kan du känna dig säker på att din katt är trygg med dig. Genom att läsa på om katter kan du få mer förståelse för din katt.

Snygga kläder med kattmotiv

Finns det något bättre sätt att visa ditt kattintresse på än genom att bära t-shirts och andra klädesplagg med kattmotiv. Du säkerligen hitta minst ett plagg som tilltalar dig och som du kan använda för att visa alla att du är en kattmänniska. Det är någonting speciellt med katter, de har alla sina egna personligheter och humör. Oavsett om du har katt själv eller inte kan du vara intresserad av katter och du kan visa det på flera olika sätt. Välj mellan flera snygga plagg med söta katter på.

This entry was posted in Katt.